Culmea fraudei în RCA: Cumnatul lui Adrian Năstase și un român-elvețian conectat la serviciile secrete și-au plătit „dobânzi” și „comision de succes” de 30 de milioane de euro, pentru că au reușit să păcălească ASF!

by Redactia
9 views

INVESTIGAȚIE. Ca să scape de faliment și să-și îndeplinească planul de a deveni lider de piață și a deturna mai mulți bani din polițele RCA, City Insurance a inventat un cont bancar cu 50 de milioane de euro. Nici contul și nici banii împrumutați nu erau reali. ASF n-a verificat și trucul a ținut. La final, patronii City și complicii s-au premiat pentru succes, conform documentelor oficiale pe care ziarul le-a descoperit.

Investigație de Daniel Ionașcu, Ciprian Ranghel, Cătălin Tolontan

Dobânzi cu bani reali, încasate pentru împrumuturi ireale. „Comision de succes”, primit după ce statul și asigurații au fost escrocați. Asta s-a întâmplat de mai multe ori în istoria City Insurance, după cum probează un set de documente găsite de Libertatea. Documentele sunt corelate cu acte publice, consultate de ziar, și cu mărturii ale oamenilor din asigurări. Povestea începe în 2017.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More