De ce cumpără patronii Euroins o parte din propriile datorii? Avocat specialist: „Vor să-și impună lichidatorul”

by Redactia
69 views

Compania bulgară a făcut oferte către mai multe persoane și firme care dețin creanțe și fac parte din procesul deschis pentru trecerea în faliment a Euroins. Libertatea a obținut două confirmări că s-au încheiat tranzacții. Un avocat expert în asigurări, care figurează pe lista creditorilor, a explicat care e miza.

Eurohold, grupul bulgar care deține Euroins, încearcă să răscumpăre de la creditori, pe care-i alege după criterii nefăcute publice, datorii către propria sa firmă. Libertatea a confirmat cazul unor firme de avocatură care și-au vândut deja creanțele. 

Eurohold nu a răspuns întrebărilor Libertatea, dar ziarul a obținut o nouă confirmare, față de cele de ieri. Una dintre avocatele înscrise pe lista creditorilor ne-a declarat: „Știu că figurez pe lista creditorilor, dar nu mai am creanța la Euroins”. Întrebată dacă a vândut-o către o companie din grupul Eurohold, aceasta a confirmat.
Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More