Distribuitorul român Aquila cumpără rivalul Parmafood de la antreprenorul Eugen Savu / Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

by Redactia
3 views

Consiliul Concurenței a autorizat luni tranzacția prin care distribuitorul român Aquila Part Prod Com SA preia companiile de distribuție rivale Parmafood Group Distribution SRL și Parmafood Trading SRL, de la antreprenorul Eugen Savu.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Aquila Part Prod Com SA face parte din grupul Aquila, care deține un portofoliu variat de articole de larg consum, pe care le comercializează cu ridicata. Aquila este o companie românească de distribuție și logistică pentru bunuri de larg consum, deținută de oamenii de afaceri Alin Dociu și Cătălin Vasile din Ploiești.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More