EXCLUSIV Cu două românce numite recent în conducere, liderul regional în asigurări de sănătate iese la cumpărături. Ce ținte are în România

by Redactia
6 views

Medihelp, cel mai mare furnizor de asigurări internaționale de sănătate din Europa Centrală și de Est, vrea să se dezvolte în România și pe zona asigurărilor de sănătate cu acoperire locală. În acest sens, arată surse direct implicate în proces, Medihelp vrea să cumpere portofoliul unui broker local cu activitate semnificativă în această zonă.

” Medihelp vrea să facă un pas important pe piața din România. Caută să cumpere portofoliul de de asigurări de sănătate al unui broker. Deocamdată nu a fost identificat acest intermediar, dar este clar că ținta este un broker cu porotofoliu profitabil în această zonă”, ne-au declarat sursele citate.

Piața asigurărilor de sănătate din România a crescut semnificativ în ultimii 6-7 ani, întotdeauna cu două cifre. Potențialul este încă unul major, având în vedere că dezvoltarea a început, totuși, relativ recent. La finalul lui 2023 erau în vigoare doar 250.000 de contracte, un număr mic raportat la populația României. În același timp, Primele Brute Subscrise (PBS) au crescut substanțial, de la sub 670 de milioane de lei în 2022 la peste 810 milioane de lei în 2023.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More