EXCLUSIV Familia Tănăsoiu încheie un parteneriat cu investitori din Brașov pentru a extinde cartierul Green Lake, început de greci

by Redactia
10 views

Oamenii de afaceri Emil și Daniel Tănăsoiu (tată și fiu) au încheiat un parteneriat cu fondul de investiții Ironbridge Invest, deținut de familiile Ciungara și Pavel din Brașov, cu scopul extinderii, cu încă circa 150 de apartamente, a cartierului Green Lake din nordul Bucureștiului, început de dezvoltatori greci înainte de criza financiară din 2008, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Familia Tănăsoiu a început, în toamna anului trecut, construcția primei etape a proiectului Green Lake by Primavera Development în parteneriat cu soții Corina și Sebastian Bălășescu, fondatorii Urgent Curier. Această fază urmează să cuprindă 36 de vile și 56 de apartamente, amplasate în blocuri de joasă înălțime și care au fost precontractate în proporție de 70%, potrivit dezvoltatorului.

Familia Bălășescu a intrat pe piața imobiliară prin achiziția clădirii de birouri CSDA Siriului de la Daniel și Emil Tănăsoiu și, ulterior, a cumpărat și clădirea de birouri Biharia Office Building de la fondul spaniol Danube Property.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More