EXCLUSIV Familia Videanu pregătește construcția unei fabrici. Problemele acute din construcții și imobiliare, la Conferința Profit.ro

by Redactia
66 views

Adriean Videanu (61 de ani), fost primar general al Bucureștiului și ministru al Economiei, și soția sa, Miorița Videanu (60 de ani), pregătesc terenul pentru o fabrică de reciclare a deșeurilor rezultate din carierele de piatră naturală exploatate pe platforma Marmosim din Simeria, aflată în proprietatea familiei, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

În acest sens, comerciantul de materiale de construcții Adam Stone, controlat de Miorița Videanu, a închiriat de la Marmosim un teren cu o suprafață de circa 11.600 de metri pătrați, parte a platformei industriale de 5,1 hectare pe care funcționează fabrica din Simeria, cu scopul construcției unei noi unități de producție, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Adam Stone și-a deschis un punct de lucru pe platforma Marmosim și și-a adăugat noi obiecte de activitate printre care extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, fabricarea anvelopelor și a produselor din cauciuc, fabricarea tuburilor și profilelor din plastic sau fabricarea de produse ceramice. „Vom recicla deșeurile din carieră. Proiectul este încă la nivel de cercetare industrială. Probabil vom termina testele în septembrie sau octombrie“, a declarat, pentru Profit.ro, Adriean Videanu.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More