EXCLUSIV FOTO Forte Partners, cu investitori libanezi, a început demolarea unei foste mari fabrici din București. Apar în loc birouri și apartamente

by Redactia
17 views

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, controlat de frații libanezi Johny și Jihad Jabra și de Geo Mărgescu, a început demolarea fostei fabrici de ciorapi Adesgo, din zona bucureșteană Tineretului, în locul căreia va construi un ansamblu mixt cu birouri și 220 de apartamente, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Noul proiect vine în completarea complexului de birouri U Center, din care prima clădire a fost cumpărată de frații Pavăl, proprietarii Dedeman.

Forte Partners a cumpărat terenul fostei fabrici de ciorapi cu un preț de 11,3 milioane de euro, echivalentul a 825 de euro/metru pătrat, plătit în 3 tranșe.

Operațiunile de producție și vânzare ale Adesgo au fost cumpărate anul trecut de producătorul israelian de îmbrăcăminte Tefron și mutate într-un spațiu nou de producție în parcul logistic P3 Bucharest A1 de lângă București.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More