EXCLUSIV FOTO Frații Riberas, unii dintre cei mai bogați spanioli, își pregătesc intrarea pe piața imobiliară din România cu un mare proiect rezidențial în Pipera

by Redactia
19 views

Frații Francisco José și Juan María Riberas Mera, proprietarii unuia dintre cele mai mari grupuri din industria auto europeană, Gestamp, și unii dintre cei mai bogați spanioli, își pregătesc intrarea pe piața imobiliară românească cu un proiect rezidențial cu peste 1.000 de apartamente în Pipera, pe un teren ce i-a aparținut, în trecut, lui George Becali, potrivit surselor Profit.ro.

Frații Riberas dețin fiecare aproximativ un sfert din producătorul de componente auto Gestamp Automoción, care gestionează 113 fabrici și 13 centre de cercetare și dezvoltare la nivel internațional, printre care și fabrica românească Beycelik Gestamp din Dârmănești, cu peste 300 de angajați.

Prin intermediul Inmobiliaria Acek, divizia imobiliară a Gestamp Group, cei doi frați dețin două loturi de teren învecinate și amplasate în spatele dealer-ului auto Dacia și Renault Meridian Nord din Pipera.
Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More