FAPTĂ – Cel mai lung proces de faliment din România: o firmă din Baia Mare, alta decât Remin, se judecă de mai bine de 17 ani să fie lăsată să „moară”

by Redactia
43 views

INEVITABILUL JUDECAT DE… 17 ANI. Cu 25 de creditori (printre care statul, prin ANAF și AVAS, primării, bănci comerciale, firme de servicii publice, alte firme) ai fostei firme de tricotaje Tricomar SA Baia Mare, al cărei dosar de insolvență a început în 15 septembrie 2005 (!!!), adică în urmă cu 17 ani, așteaptă (inutil și deja fără speranțe, activele acesteia năruindu-se în timp) să-și recupereze ce se mai poate din creanțe (datorii).

Între timp, inclusiv acționarul majoritar al Tricomar, firma Textile Group SA din Oradea, a intrat, la rândul ei, în insolvență. Început sub forma unei reorganizări judiciare, apoi insolvență, procesul a declarat la finalul anului 2007 deschiderea procedurii generale de faliment al Tricomar. În 19 decembrie 2007, Adunarea Generala Ordinară a Acționarilor firmei Tricomar a aprobat, cu unanimitate de voturi, evaluarea întregii averi a firmei, în vederea valorificării acesteia.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More