FOTO Eden Capital s-a asociat cu o apropiată a familiei lui Rareș Bogdan și un fost director din Primăria București pentru sute de apartamente premium. Firmă administrată de fostul șef al Poliției în mandatul lui Năstase

by Redactia
3 views

Investitorul imobiliar Eden Capital Development, care a dezvoltat peste 1.600 de apartamente în București, a cumpărat participația pe care soția europarlamentarului Rareș Bogdan o avea într-o firmă ce pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium lângă Școala Franceză din nordul Bucureștiului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Firma creată pentru această afacere este administrată de fostul șef al Poliției Române în mandatul guvernamental al lui Adrian Năstase.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Eden Capital Development, firmă deținută de Dan Liviu Marius (70%) și de Abu Lail Akram (30%), a devenit principalul asociat al firmei Property Investment Buildings, cu o participație de 45%, potrivit datelor furnizate de termene.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More