FOTO Sancțiuni anti-Kremlin în România. Un nou eșec al ANAF, acum legat de cel mai bogat rus

by Redactia
18 views

Direcția Generală Antifraudă a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a suferit un nou eșec în implementarea la nivel național a sancțiunilor economice impuse de UE regimului de la Kremlin, după agresiunea militară împotriva Ucrainei, pierzând în primă instanță procesul cu o firmă românească pe care a amendat-o pentru că a transportat din Rusia, pentru un client din Republica Moldova, placaje din lemn produse de două fabrici controlate de Alexei Mordașov, considerat a fi cel mai bogat om din Federația Rusă și un apropiat al președintelui Vladimir Putin, aflat pe ″lista neagră″ a Europei, conform datelor Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Mordașov, fondatorul și proprietarul conglomeratului Severgroup, care include printre multe altele gigantul siderurgic și minier Severstal, controlează indirect și producătorul de placaje din lemn Sveza, care operează mai multe fabrici de profil în Federația Rusă.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More