FOTO Un investitor german ex-partener cu Dan Adamescu pregătește o nouă centrală de producție de energie pe biogaz în România

by Redactia
16 views

Compania Genesis Biotech, controlată indirect de investitorul german Michael Costin Dietrich, care a fost în trecut partener și cu omul de afaceri Dan Adamescu, fostul proprietar al Nova Group, decedat în 2017, pregătește demararea construcției unei noi centrale de producție de energie electrică și termică în cogenerare pe bază de biogaz în România.

Centrala va fi amplasată în comuna Cordun din județul Neamț, pe un teren de peste 5 hectare din apropierea platformei Combinatului de Țevi Laminate Arcelor Mittal (Petrotub) Roman, și va avea o putere instalată de circa 3 MW electrici și 3 MW termici, relevă date analizate de Profit.ro.

Proiectul prevede realizarea unei instalații de tratare a deșeurilor organice prin digestie anaerobă, cu producere de energie electrică, termica si fertilizator organic.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More