Grupul austriac Grawe întrerupe în România colaborarea cu peste 60 de brokeri. “Măsură pe care am încercat să o evităm timp de aproape doi ani.”

by Redactia
62 views

Grawe România, locul 6 în piața asigurărilor RCA la finele anului trecut, a notificat peste 60 de brokeri că va întrerupe colaborarea începând cu luna iulie, motivul fiind că vânzările acestora, care se concentrau exclusiv pe zona RCA, afectau atingerea obiectivului de echilibrare a portofoliului de polițe al companiei și reducere a ponderii RCA.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Conform strategiei companiei, începând cu luna iulie 2021, Grawe Romania Asigurare a demarat acțiuni ciclice de echilibrare a portofoliului, încurajând intermedierea polițelor facultative în vederea diminuării ponderii asigurărilor RCA în total portofoliu. Din păcate, nu am reușit să realizăm acest deziderat împreună, cel mai probabil din cauza diferențelor dintre strategiile celor două companii pe care le reprezentăm, și ne aflăm în situația de a lua măsuri în scopul atingerii obiectivelor strategice ale companiei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More