Informări – FGA

by Redactia
36 views

București-24 Aprilie 2023. Fondul de garantare a asiguraților a recepționat, începând cu 17 Martie 2023- data ridicării licenței de funcționare a Societății Euroins România Asigurare Reasigurare SA și până la 23 Aprilie 2023, 8.939 Cereri de deschidere dosare daună, din partea potențialilor creditori de asigurare ai societății menționate. Dintre acestea, Fondul a înregistrat 6.317.

De asemenea, în aceeași perioadă, FGA a recepționat 54.590 de solicitări pentru categoria Cereri de plată. Dintre acestea, au fost înregistrate 16.743 cereri de plată pentru acordarea despăgubirilor/indemnizațiilor-Anexa 10  precum și 6.140 cereri de plată pentru acordarea restituirii de primă-Anexa 9. Un total de 22.883 de cereri au fost înregistrate.

                Facem mențiunea că, numărul final de cereri de plată înregistrate la FGA poate fi diferit de numărul solicitărilor primite, din cauza faptului că, unele cereri sunt transmise de mai multe ori(dubluri), pe mai multe canale de comunicare(email, portal, poștă etc) sau sunt solicitări care nu se încadrează în categoria cererilor de plată( petiții, diverse solicitări întrebări etc).

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More