Judecătoria Beiuș blochează ANAF în procesul cu frații Micula. Executările silite viitoare pentru recuperarea celor 395 milioane € sunt suspendate

by Redactia
18 views

Continuă ”războiul total” dintre Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și imperiul financiar al fraților Ioan și Viorel Micula, declanșat pentru recuperarea a 395 milioane € care au fost date de Guvernul României după ce aceștia au câştigat procesul la Tribunalul Internațional de Arbitraj de la Washington.

ANAF vrea să recupereze această sumă colosală, dar Judecătoria Beiuș se opune – informații detaliate AICI -, iar o nouă etapă a ”conflictului” i-a poziționat pe frații Micula, din nou, în postura de câștigători.

De data aceasta, Judecătoria Beiuș a suspendat toate acțiunile de executare silită, atât cele aflate deja în derulare, cât și – surprinzător – cele viitoare.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More