Mihaela Lupu, CEO, UniCredit Bank Romania: Există interese mari de creștere a băncii în regiune și în România, în special.

by Redactia
7 views

”Au spus-o și ceilalți șefi ai UniCredit, avem interese mari de creștere a băncii în regiunea Europei Centrale și de Est și în România în special”, a declarat Mihaela Lupu, CEO, UniCredit Bank România la cponferința anuală a CFA România. Mihaela Lupu a precizat că banca italiană are o poziție puternică de capital în România și este gata de să facă investiții puternice , dar inteligente, în regiune și în România.

Întrebată despre perspectivele de creștere ale băncii UniCredit în România, președinta Mihaela Lupu a ținut să precizeze că România are perspective foarte bune cu atât mai mult cu cât oferă posibilități de creștere a randamentelor pe rata de dobândă, are o perspectivă bună pe rata creditelor comparativ cu alte țări și băncile de aici au o poziție puternică de capital.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More