O firmă de asigurări românescă de tradiție trece într-o nouă etapă, după ce a preluat portofoliul unui nume mare din Europa. Planurile Asirom cu Aegon

by Redactia
38 views

În urma unei tranzacții regionale grupurile Vienna Insurance Group și Aegon, Asirom VIG a integrat portofoliul de asigurări din România al Aegon, un nume cunoscut pe piață. Responsabilii Asirom, explică, pentru Economica, ce presupune această tranzacție și cum ar putea aduce plus valoare companiei controlate de VIG.

Portofoliul de asigurări al sucursalei Aegon în România  a fost transferat la Asirom Vienna Insurance Group, în urma achiziţionării de către Vienna Insurance Group a companiilor Aegon din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, prin integrarea portofoliului Aegon România, Asirom „devine un partener de încredere pentru un număr şi mai mare de clienţi, oferind o gamă diversificată de produse şi servicii de asigurare adaptate nevoilor mereu în schimbare ale consumatorilor”.

Totodată, echipa Asirom îşi propune să asigure o tranziţie fără probleme pentru clienţii şi partenerii Aegon România, a transmis un comunicat de presă. Economica a trimis mai multe întrebări responsabililor Asirom în legătură cu această mutare. Redăm mai jos răspunsurile:

Read More.

 
Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More