OMV Petrom întețește demersurile pentru a cumpăra E.ON Energie, afacere cu peste 3 milioane de clienți

by Redactia
9 views

​Producătorul de țiței și gaze OMV Petrom are intenții certe de a negocia cu grupul german E.ON achiziționarea companiei de furnizare a gazelor și electricității din România, E.ON Energie, care acoperă o piață de circa 3,4 milioane de consumatori. OMV Petrom vrea să încheie un parteneriat cu un consultat și să accelereze procedurile în procesul de negociere, pentru a recupera din avansul pe care îl are Romgaz, principalul competitor, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate participanţilor la negocieri.

Reamintim că HotNews.ro a anunțat în premieră, în luna martie, că E.ON ar putea vinde furnizarea din România, iar producătorul de gaze Romgaz ar fi interesat de achiziționarea acesteia.

Acționarii Romgaz, companie majoritar de stat, au aprobat pe 11 aprilie achiziționarea de asistență juridică pentru a analiza tranzacția.

Reprezentanții grupului german E.ON au confirmat, recent, intenția de a vinde afacerea de furnizare a gazelor și energiei electrice din România.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More