PPC, care tocmai a preluat afacerile locale ale Enel, semnează un nou “Mega Deal”, de miliarde euro, și pentru România. Cel mai mare acord încheiat vreodată între companii grecești

by Redactia
29 views

Public Power Corporation (PPC), cea mai mare companie energetică din Grecia, la care statul elen este cel mai mare acționar, cu peste 34% din capital, și care a preluat recent principalele operațiuni din România ale italienilor de la Enel, a semnat acum un acord strategic care vizează aproximativ 90 de proiecte fotovoltaice deținute de grupul grec Mytilineos inclusiv în România.

Proiectele sunt amplasate în România (cu o capacitate de 516 MW), Italia (503 MW), Bulgaria (500 MW) și Croația (445 MW), fiind aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Acordul, prezentat de experți drept un “Mega Deal”, este în valoare de 2 miliarde euro. Este cel mai mare acord economic încheiat vreodată în istorie între companiile grecești, relevă datele analizate de Profit.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More