Premierul Marcel Ciolacu înaintea întâlnirii cu CEO OMV, Alfred Stern: Eu am o lege offshore în România pe care nu o negociez în acest moment. Există şi nişte litigii şi i-am solicitat preşedintelui OMV să le închidem pe cale amiabilă

by Redactia
7 views

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că va avea o întâlnire cu preşedintele OMV, Alfred Stern, aflat la Bucureşti, discuţiile fiind solicitate de conducerea companiei austriece.

”Este o solicitare din partea OMV să se întâlnească şi cu mine şi cu preşedintele Senatul. Eu ştiu că există o Lege Offshore, asumată de către noi. Există nişte litigii şi i-am solicitat preşedintelui OMV să le închidem pe cale amiabilă. Cred că va fi pe agenda de discutii. Eu cel putin voi aborda acest subiect”, a spus Ciolacu.

Potrivit datelor anuntate de Guvern, intâlnirea va avea loc la ora 15.00 şi la ea vor participa şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, şi viceprim-ministrul Marian Neacşu.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More