Protest la sediul Hidroelectrica – Sindicaliștii reclamă că ”politica de reducere a lucrărilor de mentenanță și stoparea nejustificată a lucrărilor de investiții” reprezintă ”un atentat la independența energetică a României”

by Redactia
8 views

Sindicatul Național Hidroenergetica organizează, miercuri, o acțiune de pichetare la sediul din Capitală al Hideoelectrica, sindicaliștii susținând că actuala conducere a companiei adoptă o politică ”de reducere mult sub prevederile Ordinului 96/2017 a lucrărilor de mentenanță” și că a stopat nejustificat lucrări de investiții în noi capacități de producere, fapt care ”nu este altceva decât un atentat la independența energetică a României. Concret, sindicaliștii reclamă că, după ce din cadrul companiei a fost înființată ”în mod artificial” o firmă de mentenanță, aceasta nu primește lucrări, fapt ce pune în pericol locurile de muncă ale celor 1.200 de salariați. Acțiunea de pichetare organizată de Sindicatul Național Hidroenergetica este programată, miercuri, între orele 13.00 și 15.00, la sediul Hidroelectica SA din strada Ion Mihalache din București, scrie News.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More