Rashid Abdulla, CEO DP World: Vrem să facem din România un turn de control în regiune. Vrem să ne extindem și cu proiecte logistice în jurul Bucureștiului și la granița cu Ungaria

by Redactia
6 views

DP World, unul dintre cei mai mari operatori portuari din lume, vede în Portul Constanța vedeta Mării Negre. Cu linie directă spre inima Europei, emiratezii speră să atragă tot mai multe companii, fie că sunt de la noi, din Ungaria sau Polonia.

DP World, care va opera terminalele concesionate de la Administrația Porturilor Maritime Constanța până în 2049, a finalizat recent o investiție de 65 de milioane de euro în două noi terminale. Tot aici a fost demarată și construcția unei platforme logistice de 110.000 de mp, o investiție de 50 de milioane de euro, care va fi finalizată anul viitor.

Investițiile de la Marea Neagră vor fi conectate cu un hub logistic intermodal la Aiud, județul Alba, o investiție de 21 de milioane de euro care va lega transportul rutier cu cel feroviar.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More