Rușii au vândut Artrom unor sârbi

by Redactia
7 views

Grupul rus TMK a vândut producătorul român de țevi Artrom unei companii de asset management fondate de doi investitori sârbi. Aceasta, Hefestos Capital, care îi are ca fondatori și beneficiari reali pe sârbii Milutin Nikolic și Pavle Kavran, a cumpărat de la TMK întreaga divizie germană TMK Europe a rușilor, care deține și TMK Artrom SA, cu operațiuni industriale la Slatina și Reșița.

Aceasta, Hefestos Capital, care îi are ca fondatori și beneficiari reali pe sârbii Milutin Nikolic și Pavle Kavran, a cumpărat de la TMK întreaga divizie germană TMK Europe a rușilor, care deține și TMK Artrom SA, cu operațiuni industriale la Slatina și Reșița.

Ca urmare a tranzacției, TMK Artrom a fost redenumită Artrom Steel Tubes.

Companiile Artrom din România însumează circa 2.350 de angajați (1550 în Slatina, 770 în Reșița și circa 30 în reprezentanțele din Europa și SUA) și afaceri de 2 miliardelei, din care 85% din exportul produselor către cei peste 600 de clienți din Europa și America.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More