S-a lansat Salt Bank, „prima bancă românească 100% digitală“. Va fi o alternativă la Revolut? Ce servicii oferă

by Redactia
28 views

Salt Bank, prima bancă româ­neas­că 100% digitală, s-a lansat oficial, joi, la ora 10.30, moment în care utilizatorii au putut face înrolarea oficială după o perioadă de circa o lună de înrolare. Mulți au comparat banca cu fintench-ul lituanian Revolut, însă există o serie de diferențe între cele două, iar reprezentanții băncii românești spun că vor concura atât cu fintech-uri, cât și cu bănci tradiționale.

Salt Bank a fost creată după ce Banca Transilvania a achiziționat Idea::Bank. Economedia a scris în martie, în premieră, că Salt Bank pregătește lansarea aplicației, în care a derulat o compania de pre-înrolare, iar utilizatorii puteau primi calitatea de „fondator Salt Bank” cu beneficii pe viață, precum asigurare de călătorie sau card premium.

Circa 80.000 de persoane s-au pre-înrolat în aplicație, a declarat joi Gabriela Nistor, director general Salt Bank, iar dintre aceștia 30.000 erau deja înrolați oficial până miercuri seara.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More