Sorin Strutinsky nu mai este asociat al Marin SRL! Părțile sociale i-au fost vândute în cadrul executării silite de către Fisc. Cine deține acum firma

by Redactia
6 views
  • În urma vânzării, s-a încheiat Procesul-verbal privind valorificarea bunurilor prin vânzare directă din 29 martie 2024 și s-a luat Decizia de ridicare a măsurilor de executare silită aplicate asupra bunurilor sechestrate în dosarul de executare 1231/118/2015.
  • Ca o paranteză, în dosarul penal 1231/118/2015 Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, instanța hotărând să îi fie confiscată suma de 1.892.844,97 de lei și menținând sechestrul DNA asupra bunurilor sale până la concurența sumei respective.

Marin SRL, companie în care se regăsea și numele cunoscutului afacerist constănțean Sorin Gabriel Strutinsky, partener de afaceri al fostului primar Radu Mazăre și al fostului președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu, este acum deținută doar de Ioana Marin, după ce aceasta a achiziționat părțile sociale ale partenerului Strutinsky.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2656, din 29 mai 2024, care conține Hotărârea nr. 1 din 10 aprilie 2024 luată cu privire la Marin SRL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More