Statul apelează la consultanță în fuziunea Telekom Romania Communications – Orange Romania, pentru a-și proteja interesele

by Redactia
7 views

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a primit două oferte pentru furnizarea de servicii de consultanță și de informare juridică în procesul de fuziune dintre Orange Romania Communications (fostul Telekom Romania Communications) și Orange Romania, liderul local al pieței de telecomunicații, în scopul elaborării unei strategii de răspuns și de identificare a opțiunilor pe care le are în calitate de acționar minoritar semnificativ, astfel încât să își protejeze interesele și să maximizeze rezultatele obținute în urma procesului de integrare și fuziune, conform datelor Profit.ro.

 Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Toncescu și Asociații SPRL (lider), KPMG Tax și KPMG Advisory, respectiv Stratulat Albulescu SPRL (lider), Valorem Management Consulting și Arthur D. Little. 

Contractul a fost estimat la 4 milioane de lei (fără TVA) și se va încheia la 31 decembrie 2023, potrivit informațiilor MCID.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More