TAROM și lecția sârbească de zbor cu arabii. Cum s-a redresat Air Serbia cu ajutor de la Etihad Airways în 10 ani

by Redactia
23 views

Guvernanții încearcă pentru a doua oară atragerea unui investitor străin în TAROM, companie care zboară de aproape 20 de ani pe pierderi. Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu se vor întâlni cu oficialii Emirates, una dintre companiile Emiratelor Arabe Unite (EAU) și vor încerca să-i convingă să cumpere un pachet minoritar în compania națională. Planul nu e unul nou, însă rămâne de văzut dacă arabii vor fi convinși și dacă compania națională ar putea avea un traseu similar Air Serbia, vecinul nostru care s-a tranformat complet în ultimii zece ani și care depășește TAROM.

Guvernul vrea ca TAROM să aibă acționariat emiratez și negociază pentru păstrarea a cel puțin 51% acționariat, potrivit TVR Info. Emirates vrea să pună piciorul în Europa, iar Emiratele Arabe Unite sunt dispuse sa contribuie și la construirea unui nou terminal la Otopeni.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More