Telekom România, scos la vânzare, a încheiat primul trimestru cu venituri totale de 66 milioane de euro, în scădere cu 4% față de anul trecut

by Redactia
5 views

Operatorul de telecomunicații mobile Telekom Romania Mobile a încheiat primul trimestru din acest an cu venituri totale de 66,2 milioane euro, în scădere cu 4% față de anul trecut.

Telekom Mobile a înregistrat 1,931 milioane de clienți pe bază de abonament la sfârșitul primului trimestru din 2024, în creștere cu 4% față de aceeași perioadă a anului trecut, menținând tendința de creștere a bazei de abonați înca din anul 2020. Pentru aceeași perioadă, numărul total de clienți a fost de 3,660 milioane, în scădere cu 9,9%, pe fondul reducerii bazei de utilizatori de cartele preplătite.

La 31 martie 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 66,2 milioane de euro, în scădere cu 4,1% față de aceeași perioadă din 2023. Veniturile din servicii mobile au fost afectate de promoțiile de retenție a clienților desfașurate anterior și de o scădere suplimentară cu 50% a taxelor de interconectare, implementată la începutul anului 2024. Alte tipuri de venit au fost în creștere în acest trimestru, reflectând vânzările crescute de telefoane.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More