Top 1.000 cele mai mari companii din România. Care sunt cele mai mari 50 de firme antreprenoriale după cifra de afaceri din 2022

by Redactia
14 views

 De la zece companii antreprenoriale cu afaceri de peste 1 mld. lei la prima ediţie a catalogului Top 1.000 realizat de ZF şi Deloitte la 38 de astfel de firme în prezent, iar dacă trecem de „CUI-ul“ raportărilor şi mergem spre grupuri de firme vedem 50 de afaceri pornite şi deţinute încă de români şi care au spart pragul de 1 mld. lei venituri.

În clasamentul celor mai mari 50 de companii antreprenoriale după cifra de afaceri din 2022, doar trei firme au avut o scădere a veniturilor, în timp ce restul jucătorilor au avut, în medie, creşteri de două cifre.

Clubul miliardarilor în lei a adăugat 9 companii, astfel că 38 de firme cu capital privat românesc au avut venituri de peste 1 mld. lei în 2022.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More