VIDEO Concedieri la startup-ul IT românesc FintechOS, cu explicații video: Dacă o companie face o restructurare nu înseamnă că se prăbușește

by Redactia
53 views

Startup-ul IT FintechOS, fondat la București de antreprenorii români Teodor Blidăruș și Sergiu Neguț, a concediat o parte dintre angajați.

Sergiu Neguț, co-fondator și CSO (Chief Strategy Officer) al startup-ului, a anunțat, printr-un videoclip, că FintechOS a efectuat o serie de reduceri de personal, fără a indica numărul salariaților disponibilizați.

Anterior au fost vehiculate informații conform cărora schema de personal a companiei ar fi fost redusă în ultimii ani de la circa 550 de angajați la sub 200 de salariați.

 „În ultimele zile au apărut informații despre FintechOS în spațiul public și simt nevoia să fac și eu niște precizări. În primul rând, da, am făcut niște reduceri de personal. Acesta este un proces nu simplu, ci dureros în primul rând pentru cei care pleacă din companie, dar și pentru cei care rămân”, a transmis Sergiu Neguț.

Antreprenorul arată totodată că „dacă o companie face o restructurare nu înseamnă deloc că se prăbușește, asta înseamnă că creează o nouă structură. Structura asta înseamnă care sunt oamenii „ăia” cu care putem să mergem mai departe cel mai bine, în condiții de profitabilitate”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More