VIDEO Profit Piața de Capital.forum – Ediția a IV-a. Site-urile societăților neautorizate care prestează servicii de investiții pe teritoriul României vor fi blocate. „Suntem într-o piață foarte bună. Chiar și IMM-urile vor să vină la bursă!”

by Redactia
5 views

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la o ordonanță de urgență care va schimba 8 legi, site-urile societăților neautorizate care prestează servicii de investiții pe teritoriul României urmând să fie blocate, a fost anunțat la Profit Piața de Capital.forum – Ediția a IV-a.

În același timp, Bursa de Valori București renegociază contractul comercial pentru furnizare de tehnologie destinată Contrapărții Centrale.

Piața fondurile deschise de investiții se află într-un moment foarte bun – numără aproape 670.000 de investitori – și se speră că pragul de un milion de investitori să fie atins cât mai repede

„Suntem într-o piață foarte bună. Chiar și IMM-urile vor să vină la bursă”, este unul dintre mesajele transmise.

A fost însă explicat și cât de important este pentru o companie listată să aibă o acțiune lichidă la Bursă, dincolo de cifrele financiare: dacă nu are lichiditate, nu putem să investim în ea!

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More