Demisii la ALRO: Pavel Matchitski, fiul proprietarului, Aleksandr Barabanov și Pavel Primakov au demisionat din Consiliul de Administrație

by Redactia
36 views

„Societatea informează investitorii si publicul interesat ca a primit astăzi prin corespondenta demisiile din Consiliul de Administrație ale domnilor Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov și Pavel Machitski. Societatea va proceda in continuare pentru acoperirea pozitiilor vacante potrivit prevederilor legale corespunzatoare”, este anunțul companiei de Bursa de la București.

Ceilalți membri ai Consiliului de Administrație al ALRO, așa cum sunt prezentați pe site-ul companiei: Marian Năstase, Svetlana Pînzari, Gheorghe Dobra, Vasile Iuga, Marinel Burduja, Laurențiu Ciocîrlan, Oana-Valentina Truța, Voicu Cheta.

Acționarul majoritar al companiei este Vimetco, deținută de omul de afaceri rus Vitali Matchitski, iar 23,21% este deținută de frații Adrian și Dragoș Pavăl prin Pavăl Holding. Fondul Proprietatea are o participație de 10,21%, iar restul este deținut de alți acționari.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More